Accident grav cu 10 victime în Timișoara! Cinci persoane au fost duse de urgență la spital

Accidentele se țin lanț pe șoselele din România! Două mașini în care se aflau 10 persoane s-au ciocnit violent vineri, la ieșirea din Timișoara.

18 aug. 2023, 16:20
Accident grav cu 10 victime în Timișoara! Cinci persoane au fost duse de urgență la spital
Accident grav cu 10 victime în Timișoara!

Accident grav cu 10 victime în Timișoara! Impactul a avut loc pe strada Ovidiu Cotruş, din sudul oraşului chiar la orele prânzului.

Citește și Valentin Sanfira, primele declarații după ce a fost externat din spital. Cum se recuperează artistul după accidentul din Italia

Accident grav cu 10 victime în Timișoara!

Din cele 10 persoane care se aflau în cele două mașini implicate în accident, cinci au fost rănite și au fost transportate de urgență la spital.

”Astăzi, 18.08.2023, la ora 12:15, am fost solicitaţi să intervenim pentru asigurarea măsurilor PSI şi de prim-ajutor în urma producerii unui accident rutier pe strada Ovidiu Cotruş. A fost alertat Detaşamentul 2 Timişoara şi la locul evenimentului s-au deplasat: o autospecială de primă intervenţie şi comandă, un echipaj SMURD şi două ambulanţe SAJ. În urma evenimentului, 5 persoane adulte au fost transportate la spital de către echipajele medicale, conştiente, cu politraumatisme la membre şi bazin”, au transmis reprezentanții ISU Timiş.

În acest caz, poliţiştii din Timișoara au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Incidentul din Timișoara s-a produs la numai câteva ore după ce în Capitală patru mașini s-au izbit violent pe Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești.

„La data de 17 august a.c., în jurul orei 06.00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe Bd. Bucureştii Noi. Din primele informaţii, un autovehicul condus de către un minor, care ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a intrat în coliziune cu un stâlp de susţinere a reţelei de iluminat public”, a transmis Brigada Rutieră a Capitalei.

În urma impactului, șapte persoane au fost rănite și a fost nevoie să li se acorde îngrijiri medicale de specialitate.

Traficul a fost restricționat câteva ore pe șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești, pe ambele sensuri se mers.

Polițiștii i-au testat pe șoferi cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

În acest caz, a fost deschisă o anchetă pentru a se stabili cu exactitate care au fost cauzele producerii accidentului.

Citește și Un cuplu de români a murit în Grecia, în urma unui accident teribil. Copiii lor, de 7 și 10 ani, sunt în stare critică