Valentin Sanfira, primele declarații după ce a fost externat din spital. Cum se recuperează artistul după accidentul din Italia

Valentin Sanfira a făcut primele declarații după ce a fost externat din spital. Acesta a suferit o accidentare destul de gravă, în timp ce se afla în vacanța sa din Italia.

17 aug. 2023, 17:53
Valentin Sanfira, primele declarații după ce a fost externat din spital. Cum se recuperează artistul după accidentul din Italia
Valentin Sanfira, primele declarații după ce a fost externat din spital. Cum se recuperează artistul după accidentul din Italia

Valentin Sanfira a plecat în vacanță în Italia, însă peripețiile au fost la ordinea zilei, iar zilele care trebuiau să fie o oază de relaxare și liniște, s-au transformat rapid într-un coșmar. Cântărețul a fost nevoit să suporte o intervenție chirurgicală, după ce a suferit o accidentare dureroasă în timpul concediului său.

Citește și: Primele imagini cu Valentin Sanfira pe patul de spital. Artistul rupe tăcerea despre accidentul suferit în Italia: „A fost nevoie de operație”

Artistul și-a îngrijorat fanii după ce s-a lăsat pozat pe patul de spital. Dat fiind că în următoarea perioadă ar trebui să se recupereze și să se bucure de liniște, Valentin Sanfira a anunțat că o parte dintre evenimentele pe care le avea planificate vor fi anulate.

„Dragii mei, vă las această postare din respect și prețuire, dar mai ales pentru a nu fi dezinformați cu privire la starea mea de sănătate. Săptămâna trecută am avut un accident aici, în Italia. În decursul acestor zile, am fost internat în spital. Din păcate, a fost nevoie de o operație la picior, însă, slavă Domnului, totul a decurs cum trebuie și starea mea de sănătate este bună. După ce voi ajunge acasă, va urma o perioadă de recuperare, astfel încât nu voi putea fi prezent la evenimentele și spectacolele viitoare. Am fost norocos să am parte de medici foarte buni și competenți. Le mulțumesc pentru tot! Vă mulțumesc și dumneavoastră pentru toată grija pe care mi-ați purtat-o și promit să îmi revin cât mai repede pentru a mă putea întâlni cu publicul meu frumos. Multă sănătate tuturor! Este cea mai de preț!”, a anunțat el pe contul de Instagram.

Valentin Sanfira este foarte activ în mediul online, unde își ține la curent prietenii virtuali cu cele mai importante evenimente din viața lui. De curând, artistul a ținut să își informeze fanii că se simte bine și că a fost externat din spital, după operația pe care a suferit-o la picior. Astfel, soțul Codruței Filip a publicat un InsaStory în care dezvăluia că se află acasă, în Corbeanca, Ilfov. Mai mult, cântărețul a dat de înțeles că a început recuperarea după accidentarea serioasă din vacanță.

„Acasă e cel mai bine! Prima zi de fizioterapie”, a scris el în dreptul pozei.

Din imaginea publicată pe Instagram se poate observa că starea de sănătatea a cântărețului este una bună. În plus, acesta abordează fiecare situație din viața lui, plăcută sau neplăcută, cu zâmbetul pe buze și mult optimism.

Citește și: Codruța Filip, declarații șocante la numai un an de la nunta cu Valentin Sanfira: „Am învățat să mai spun nu”