Accident grav, în care au fost implicate un autobuz şi o basculantă. Mai multe persoane au rămas încarcerate, una a murit UPDATE

Un accident extrem de grav în localitatea comuna Secusigiu, din judeţul Arad. Un autobuz a intrat în coliziune cu o basculantă.

24 mai 2018, 14:19

UPDATE. Unul dintre pasagerii din autobuzul care a fost implicat într-o coliziune cu un camion, în judeţul Arad, a decedat în spital, iar alte patru persoane sunt internate cu răni grave, au anunţat poliţiştii, care au deschis un dosar de cercetare pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală gravă din culpă. Şoferul autobuzului ar fi vinovat de producerea accidentului, pentru că a intrat pe contrasens, unde s-a izbit frontal de camion. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Lorena Radu, a declarat, joi seară, că în urma primelor cercetări s-a stabilit că şoferul autobuzului este vinovat de producerea accidentului, care s-a soldat cu un mort şi patru răniţi. „După primele cercetări efectuate la faţa locului, s-a stabilit că un bărbat de 31 ani, în timp ce conducea un autobuz pe DJ682, a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu o autobasculantă care circula regulamentar, condusă de un bărbat de 40 ani. În urma evenimentului, a rezultat decesul unui bărbat de 47 de ani, pasager în autobuz, accidentarea celor doi conducători auto şi a altor doi bărbaţi, pasageri în autobuz„, a declarat Lorena Radu. Şoferii şi ceilalţi doi pasageri se află internaţi la Spitalul Judeţean Arad, având răni grave, precum fracturi, traumatisme interne şi externe, dar şi leziuni de organe. Accidentul a avut loc în jurul orei 16,30, pe DJ 682, în zona localităţii arădene Satu Mare, comuna Secusigiu.

ŞTIREA INIŢIALĂ. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale descarcerare, o ambulanță SMURD, două ambulanțe SAJ, o autospecială de stingere cu modul descarcerare, o autospeciala Duster, doi ofițeri și zece subofițeri din cadrul ISU Arad.

Până acum știm că este vorba despre patru victime, două fiind încarcerate. De asemenea, în sprijin a fost solicitat și elicopterul SMURD.