ACCIDENT GRAV în cartierul Dristor, din Capitală. Trei persoane au fost rănite VIDEO

Un accident grav s-a produs, miercuri seara, în Bucureşti. Trei persoane au fost rănite după ce un taximetru s-a lovit cu un alt autoturism în cartierul Dristor, informează România TV. Taximetristul a avut nevoie de intervenţia echipajelor de la Descarcerare pentru a fi scos din maşină.

12 aug. 2015, 20:43
ACCIDENT GRAV în cartierul Dristor, din Capitală. Trei persoane au fost rănite VIDEO

Accidentul s-a produs, miercuri seara, în cartierul Dristor din Capitală şi s-a soldat cu trei victime care au fost transportate de urgenţă la spital.

În accident au fost implicate două maşini, dintre care un taximetru care avea şi un pasager la bord, de aproximativ 80 de ani. A fost nevoie de intervenţia unui echipaj de la Descarcerare pentru a-i scoate din autovehicul pe pasager şi pe şoferul taximetrului.

În ceea ce priveşte celălalt automobil implicat în accident, martorii spun că şoferul a ieşit pe picioarele lui, însă după câţiva paşi s-a prăbuşit pe treptele unui magazin. Vânzătoarea a fost cea care a vorbit pentru prima dată cu victima şi spune că şoferul i-a cerut să-i sune o apropiată a familiei. Femeia a ajuns alături de şofer înainte ca acesta să fie transportat la spital.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs acest accident.

Citeşte şi Accident grav la 150 de kilometri pe oră: Doi tineri au murit pe loc, doi sunt răniţi grav