Accident grav în Cluj. Doi adulți și o fetiță de șase ani și-au pierdut viața, un băiat de 10 ani e rănit

Un accident mortal s-a produs în Cluj, între localitățile Morlaca - Hodiș, pe DN1 E60, intersecție cu Drumul comunal 126.

23 iun. 2021, 19:47

Update. O fetiţă de şase ani şi doi adulţi au murit, miercuri, în accidentul petrecut pe DN1/E60, iar un băiat de 10 ani a fost rănit şi transportat la spital.

„O autospecială, două echipaje SMURD, un echipaj SAJ şi un elicopter SMURD au fost alertate ca urmare a unui grav accident rutier produs pe DN1/E60 între localităţile Huedin şi Brăişor. Pompierii au găsit la faţa locului două persoane adulte încarcerate, care prezentau traumatisme incompatibile cu viaţa. În afara autoturismului erau doi copii, dintre care o fetiţă de 6 ani prezenta traumatisme incompatibile cu viaţa, fără posibilitatea de aplicare a manevrelor de resuscitare. Un băiat de 10 ani, stabil hemodinamic, a fost consultat la faţa locului şi a fost transportat la spital de către un echipaj SAJ”, informează ISU Cluj.

Autoturismul care se deplasa în direcţia Cluj-Napoca ar fi intrat în coliziune cu un camion care circula pe sensul opus. În urma impactului a rezultat decesul celor treu persoane, a transmis  IPJ Cluj.

Știre inițială

Un accident mortal s-a produs în Cluj, între localitățile Morlaca – Hodiș, pe DN1 E60, intersecție cu Drumul comunal 126.

Din datele primite de la fața locului, în evenimentul rutier a fost implicat un ansamblu de vehicule și un autoturism.

Autoturismul care se deplasa în direcția Cluj-Napoca ar fi intrat în coliziune cu un camion care circula pe sensul opus.

În urma impactului a rezultat decesul a trei persoane, doi adulţi şi un copil. Un alt copil este rănit şi primeşte îngrijiri de la un echipaj medical.

 


loading...
Partenerii noștri