Accident grav în Cluj. Două femei au fost spulberate pe trecerea de pietoni

O tragedie a avut loc luni seară, în judeţul Cluj. Două femei au murit după ce au fost lovite în plin de o maşină. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut accidentul.  după ce au ieşit de la biserică. Cele două au fost izbite în plin în timp ce traversau strada regulamentar.

RomaniaTV.net
05 dec. 2016, 21:46
Accident grav în Cluj. Două femei au fost spulberate pe trecerea de pietoni

Ce le două femei erau cumnate şi ieşeau de la o biserică, unde au fost să se spovedească. Pe drumul spre casă, la nici 50 de metri distanță de lăcașul de cult, s-au angajat în traversarea regulamentară a drumului național, pe trecerea pentru pietoni, moment în care au fost izbite în plin de mașină, scrie dej24.ro. 

La fața locului au intervenit două echipaje de prim-ajutor, dar și polițiștii. În urma impactului puternic, una dintre victime a murit pe loc, iar cealaltă era în stare critică în momentul în care au ajuns medicii. Din păcate aceasta nu a mai putut fi salvată.

Oamenii legii au demarat o anchetă în acest caz pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a petrecut tragedia de pe raza localității Iclod.