Accident grav în Cluj. O femeie a murit după ce a fost lovită în plin de o maşină. Cum s-a întâmplat tragedia

Accident grav petrecut în urmă cu puțin timp într-o localitate din județul Cluj! O femeie a fost lovită în plin de o mașină și a murit pe loc. 

31 mart. 2018, 05:13
Accident grav în Cluj. O femeie a murit după ce a fost lovită în plin de o maşină. Cum s-a întâmplat tragedia

Accidentul a avut loc pe DN 1C, care face legătura între Dej şi Baia Mare, în localitatea Căşeiu, informează România TV.

Citeşte şi Accident grav în Prahova, pe DN 72. Trei persoane, între care doi copii, sunt rănite

O femeie se deplasa neregulamentar pe carosabil şi a fost lovită în plin de un autoturism. La volanul maşinii se afla un cetăţean moldovean, în vârstă de 29 de ani. El era însoțit de doi prieteni, se întorceau de la muncă din Germania pentru a face sărbătorile acasă. Medicii de pe ambulanţa ajunsă la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru salvarea femeii.

Circulaţia se desfăşoară îngreunat în zonă, doar pe un singur fir, iar polţiştii fac cercetări pentru a vedea cum s-a petrecut exact tragedia. 

Femeia de 87 de ani s-a trezit de dimineață și a mers să se spovedească. La întoarcerea spre casă, bătrâna a fost acroșată de o mașină în timp ce mergea pe marginea drumului. Impactul a fost atât de puternic încât femeia a fost proiectată într-un șanț, chiar în fața bisericii. Medicii nu au mai putut să o salveze. Ea a murit la doar câteva zeci de metri de casă.