Accident grav în CLUJ. Un BMW a intrat sub un TIR. Şoferul bolidului, în stare gravă

Un accident grav de circulaţie a avut loc, sâmbătă, pe raza comunei clujene Feleacu, iar un conducător auto este grav rănit.

13 dec. 2014, 11:31
Accident grav în CLUJ. Un BMW a intrat sub un TIR. Şoferul bolidului, în stare gravă

Potrivit primelor informaţii, un autoturism BMW ar fi ajuns pe contrasens acolo unde s-ar fi izbit puternic de un TIR, scrie citynews.ro. Şoferul maşinii a fost grav rănit, iar în acest moment primeşte îngrijiri medicale la faţa locului.

Conducătorul auto are 22 de ani şi a fost transportat în stare gravă la spital. Deocamdată nu se cunosc cauzele exacte care au dus la producerea acestui accident.

„Din primele verificări reiese că un conducător auto de 22 de ani, care circula dinspre Turda spre Cluj-Napoca, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un autotren, ce se deplasa din sens opus, condus de un bărbat de 32 de ani. În urma impactului, tânărul de 22 de ani fost rănit şi transportat la spital. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea circumstanţelor exacte în care a avut loc accidentul”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Simona Vîrci.