Accident grav în Constanţa. Doi tineri au murit când fugeau de poliţie, trei au fost răniţi VIDEO

Doi tineri au murit şi trei au fost grav răniţi, după ce maşina în care se aflau s-a izbit, cu 150 de kilometri pe oră, de un gard de beton armat. Tinerii erau urmăriţi de poliţişti, care aflaseră că, după mai multe pahare la băutură, aceştia plănuiseră o spargere.

RomaniaTV.net
10 iul. 2012, 05:32
Accident grav în Constanţa. Doi tineri au murit când fugeau de poliţie, trei au fost răniţi VIDEO

Băieţii au petrecut într-un local din satul Nisipari, judeţul Constanţa, până aproape de miezul nopţii. Au băut câteva pahare şi au început să se laude că vor da o spargere. Politiştii au aflat de la săteni ce aveau de gând să facă şi au pornit pe urmele lor.

Tinerii au încercat sa scape de oamenii legii, gonind cu peste 150 de kilometri la oră . Nu au ajuns însă prea departe, deoarece au scăpat maşina de sub control şi s-au izbit de un gard de beton. Autoturismul s-a făcut praf.

Doi dintre tineri au murit pe loc, iar ceilalţi trei au ajuns în stare gravă la spital, unul dintre ei fiind în comă.

„La locul accidentului s-au găsit cinci victime, dintre care doi bărbaţi decedaţi, celalete 3, două dintre ele cu politraumatisme, unul în stare comătoasa”, a declarat dr. Aura Broască, medic SCJU.

Şoferul a scăpat cu viaţă, dar este în stare gravă. Poliţiştii i-au întocmit însă dosar penal pentru ucidere din culpă. El avea permisul suspendat, tot pentru viteză excesivă.