Accident grav în Constanţa. Un bărbat a murit după ce s-a răsturnat cu TIR-ul într-o râpă

Un șofer de TIR a murit, după ce a sărit cu mastodontul peste o balustradă și s-a răsturnat într-o râpă adâncă de 20 m. S-a întâmplat în această dimineață la ieșirea de pe Autostrada A4 în apropierea sensului giratoriu de la intrare pe podul nou de la Agigea.

17 sept. 2021, 09:33
Accident grav în Constanţa. Un bărbat a murit după ce s-a răsturnat cu TIR-ul într-o râpă

Un tânăr de doar 23 de ani a murit vineri dimineaţă după ce TIR-ul pe care îl conducerea a sărit peste balustradă pe Autostrada A 4 în apropierea sensului giratoriu de la intrare pe podul nou de la Agigea. TIR-ul a căzut într-o râpă adâncă de aproximativ 20 de metri.

„În această dimineață, în jurul orei 05.00, polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe A4 – dinspre A2 către DN 39 A (Poarta 9 Port Constanța).

În urma cercetărilor, s-a stabilit că un bărbat, de 23 de ani, a condus un ansamblu de vehicule format dintr-un cap tractor cu semiremorcă, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu rondoul unui sens giratoriu, ulterior părăsind partea carosabilă și căzând într-o prăpastie de aproximativ 20 de metri”, a transmis IPJ Constanţa.

Citeşte şi: Accident cumplit în Buzău: o persoană și-a pierdut viața. Întreaga tragedie, transmisă live pe Facebook din mașina care a provocat nenorocirea

În urma impactului extrem de violent autotrenul a fost distrus aproape în totalitate, iar șoferul a rămas încarcerat în cabină.

Tânărul de 23 de ani a fost scos inconştient dintre fiarele contorsionate. În zadar au încercat cadrele medicale să-l resusciteze. Bărbatul a fost declarat decedat.

Citeşte şi: Veşti bune pentru şoferii care vor să-şi schimbe maşina. Măsura a intrat în vigoare de azi