Accident grav în Constanţa! Un bărbat de 32 ani s-a împuşcat în timp ce se afla la braconaj. Bărbatul ieşise pe trapa maşinii

Un bărbat de 32 de ani a fost rănit în judeţul Constanţa, după ce s-a împuşcat accidental cu o armă de vânătoare în timp ce se afla la braconaj. El se afla într-o maşină cu alţi doi bărbaţi, iar accidentul s-a petrecut când a încercat să iasă pe trapa autoturismului. 

RomaniaTV.net
13 mai 2020, 16:16
Accident grav în Constanţa! Un bărbat de 32 ani s-a împuşcat în timp ce se afla la braconaj. Bărbatul ieşise pe trapa maşinii

Pe data de 12 mai, în jurul orei 20, poliţiştii Postului de Poliţie Nicolae Bălcescu au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană prezintă o plagă la nivelul abdomenului, aceasta fiind transportată la spital, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.

Poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale şi ai Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au stabilit faptul că victima, de 32 de ani, împreună cu alţi doi bărbaţi, de 27, respectiv 58 de ani au mers cu maşina pe un câmp din localitatea Nicolae Bălcescu, cu intenţia de a desfăşura activităţi de braconaj cinegetic.

Citeşte şi: Bărbat cu o sabie, împuşcat mortal de un poliţist în misiune. Totul a fost filmat cu camera VIDEO

„Bărbatul de 32 de ani ar fi avut asupra sa o armă de vânătoare deţinută fără drept, iar la un moment dat ar fi avut intenţia de a ieşi pe trapa autoturismului, fiind declanşat un foc de armă accidental, iar bărbatul s-ar fi împuşcat în zona abdominală, provocându-şi leziuni care au necesitat transportarea la spital. Arma utilizată a fost abandonată pe un câmp din apropierea locului evenimentului, fiind recuperată de poliţişti. În urma verificărilor s-a stabilit faptul că acesta nu era înregistrată”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Sursa citată a menţionat că cele trei persoane nu sunt deţinătoare de arme de foc şi nu aveau asupra lor autorizaţie de vânătoare emisă de gestionarul fondului.

În cauză a fost întocmit un dosar penală pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, braconaj cinegetic, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă letală fără drept.


loading...
Partenerii noștri