Accident grav în Craiova. Un taximetrist şi o pasageră au murit. Copilul femeii şi bunicul lui sunt grav răniţi VIDEO

Un taximetrist de 55 de ani din Craiova şi o femeie de 39 de ani au decedat în urma unui accident rutier care a avut loc, duminică, într-o intersecţie din Craiova. Un copil de 7 ani şi bunicul lui, pasageri în acelaşi taxi, au fost transportaţi la spital, în stare gravă, inconştienţi. De asemenea, şoferul celeilalte maşini implicate în accident a fost rănit.

RomaniaTV.net
17 mai 2020, 11:59
Accident grav în Craiova. Un taximetrist şi o pasageră au murit. Copilul femeii şi bunicul lui sunt grav răniţi VIDEO

Accidentul a avut loc la intersecţia străzilor Câmpia Izlaz cu Râului. Din primele informaţii, şoferul maşinii de taxi nu a respectat semnificaţia indicatorului „cedează trecerea”, a pătruns în intersecţie unde a fost lovit în plin de un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 38 de ani, care circula regulamentar pe strada Râului.

 

„Conducătorul maşinii de taxi şi o pasageră din acesta au decedat. Un minor şi în alt bărbat, ambii din taxi, au fost transportaţi la spital, nu erau conştienţi. Şi din celălalt autoturism, cel care circula pe strada Râului, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Acesta era conştient şi ar fi fost singur în maşină”, transmite IPJ Dolj.