Accident grav în Deva! Un tânăr a pierdut controlul volanului, trei persoane sunt rănite

Trei oameni au fost răniţi, în timp ce alţi doi au suferit atacuri de panică, în urma unui accident rutier grav pe şoseua Deva-Brad, la Săliştioara.

RomaniaTV.net
28 ian. 2020, 18:29

Pompierii Detaşamentului Deva specializaţi în descarcerare şi prim ajutor au intervenit de urgenţă pe raza localităţii Sălişitoara, pentru a salva mai multe persoane aflate într-un autoturism intrat în coliziune cu un autotren ce transporta airbag-uri.

„Din cei cinci pasageri ai autoturismului, trei au fost răniţi. Unul dintre oameni a fost extras din autoturism de echipa de descarcerare. Pompierii şi personalul de la Ambulanţă au îngrijit, în primă instanţă, la locul accidentului, răniţii politraumatizaţi după care i-au transportat, conştienţi şi cooperanţi, la UPU Deva. Alte 2 persoane au suferit atacuri de panică dar au refuzat transport la spital”, a nformat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Circulaţia a fost întreruptă pentru aproximativ o oră şi jumătate, din cauza incidentului. Poliţia susţine faptul că accidentul s-a produs după ce remorca autotrenului condus de un tânăr de 30 de ani, din Arad, care circula dinspre Brad spre Deva, care a derapat şi a acroşat autoturismul care circula regulamentar, condus de către un tânăr de 20 de ani.