Accident grav în Galaţi. Trei persoane au fost rănite

Doi bărbaţi şi o femeie au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Galaţi în urma unui accident rutier în care au fost implicate două maşini, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Gabriela Costin.

22 aug. 2018, 09:58
Accident grav în Galaţi. Trei persoane au fost rănite

Potrivit sursei citate, un şofer de 61 ani nu s-a asigurat la ieşirea dintr-un refugiu de pe drumul ce leagă localitatea Smârdan de Schela şi a provocat un accident în urma căruia un alt autoturism, care circula regulamentar, a ajuns în şanţ, iar trei persoane au fost rănite.

„Din primele cercetări a reieşit că un bărbat în vârstă de 61 ani, care conducea un autoturism dinspre Smârdan către Schela, în dreptul kilometrului 65, a intrat într-un refugiu de pe marginea drumului pentru a întoarce maşina. La reintrarea pe şosea nu s-a asigurat şi a lovit un alt autoturism, la volanul căruia se afla un şofer de 20 ani, autoturism care circula regulamentar, în aceeaşi direcţie de mers. În urma impactului, cea de-a doua maşină a fost proiectată în şanţ şi au fost răniţi ambii şoferi, dar şi o pasageră în vârstă de 51 ani, din cea de-a doua maşină. Şoferii implicaţi în accident nu au consumat alcool”, a precizat Gabriela Costin.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Circulaţia a fost parţial blocată în zonă până la finalizarea cercetării la faţa locului.