Accident GRAV în Giurgiu: Pasagerul unui BMW a decedat fiind străpuns de balustrada unui cap de pod

Un accident teribil s-a petrecut în noaptea de luni spre marţi, pe DN 5 Giurgiu-Bucureşti. Un bulgar de 32 de ani, pasager într-un autoturism BMW X5, şi-a găsit sfârşitul după ce maşina condusă de prietenul său, un ucrainean în vârstă de 45 de ani, a părăsit partea carosabilă şi aintrat în balustrada de protecţie de pe marginea DN 5, potrivit giurgiuveanul.ro.  

RomaniaTV.net
11 iun. 2013, 08:14
Accident GRAV în Giurgiu: Pasagerul unui BMW a decedat fiind străpuns de balustrada unui cap de pod

Tragicul accident s-a produs în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 3.05, în afara localităţii Călugăreni. În timp ce conducea autoturismul BMW X5, cetăţeanul ucrainean Nykola D., în vârstă de 45 de ani, a adormit la volan şi a părăsit partea carosabilă, oprindu-se în balustrada de pe marginea drumului.Aceasta a pătruns în interiorul autoturismului, rănindu-l grav pe pasagerul de pe bancheta din dreapta faţă, cetăţeanul bulgar Victor Ivanov B., în vârstă de 32 de ani.

„În noaptea de luni spre marţi, echipajele de poliţie, de descarcerare şi Ambulanţa Giurgiu au intervenit după ce şoferul unui BMW ce se deplasa pe DN 5 pe direcţia Bucureşti-Giurgiu a părăsit partea carosabilă la kilometrul 32, în afara localităţii Călugăreni şi a intrat în balustrada de pe marginea drumului. În urma impactului şoferul nu a păţit nimic, dar pasagerul din dreapta faţă a fost străpuns de balustrada de fier care a intrat în habitaclul maşinii şi l-a ţintuit pe bancheta din spate a autoturismului”, a declarat marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cornel Vasilache.

Pasagerul rănit a fost transportat la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală, dar a decedat la scurt timp având o hemoragie puternică. În prezent, şoferul autoturismului este cercetat penal, în stare de libertate pentru ucidere din culpă, iar maşina a fost reţinută pentru cercetări.