Accident grav în Giurgiu. Un şofer a testat „parcarea verticală”. În Tulcea, accident mortal provocat de un şofer drogat

Un accident rutier a avut loc în noaptea 19-20 Ianuarie 2023, pe DN 5C, în localitatea Găujani din județul Giurgiu. Din fericire, acesta s-a soldat doar cu pagube materiale. În schimb, la Tulcea avem parte de o coliziune mortală.

20 ian. 2023, 09:48

Accident rutier pe DN 5C în localitatea Găujani. Potrivit ISU Giurgiu, un bărbat, în vârstă de 27 de ani, a ajuns la spital, în urma unui accident rutier ce a avut loc, azi-noapte, pe DN5C, în localitatea Găujani.

Accident teribil la Sibiu. Maşina a fost făcută zob, trei persoane au ajuns la spital VIDEO
Autoturismul pe care acesta îl conducea a fost găsit în afara părții carosabile, proiectat în peretele exterior al unei case. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o descarcerare, o autospecială de stingere, un echipaj SMURD și o ambulanță SAJ.

Conducătorul auto a fost preluat de personalul medical al SAJ și transportat la UPU Giurgiu. Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateria autoturismului. Cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări.

Infotrafic, recomandări pentru  conducătorii auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
    să crească distanța de siguranță între autovehicule.
    să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

Inca un accident provocat de un şofer drogat. Din păcate, victima a decedat la spital

A avut loc un nou accident în care este implicat un șofer aflat sub influența substanțelor psihoactive. De data aceasta în Tulcea, unde un bărbat de 32 de ani, din București, a intrat într-o altă mașină condusă de o femeie de 52 de ani. Din păcate, șoferița a decedat la spital.

O femeie a murit, în noaptea de joi spre vineri, în urma unui accident produs la ieşirea din municipiul Tulcea, conducătorul auto care ar fi vinovat de producerea evenimentului rutier fiind pozitiv la testul cu aparatul DrugTest, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ).

Primele cercetări ale poliţiştilor au arătat că un bărbat în vârstă de 32 de ani, din municipiul Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism pe strada Babadag, pe fondul neadaptării vitezei în curbă, ar fi pierdut controlul direcţiei de deplasare şi ar fi pătruns pe sensul opus de circulaţie, intrând în coliziune cu un autoturism condus de o femeie în vârstă de 52 de ani, din judeţul Tulcea.

Accident cu două microbuze și un autoturism în Sibiu. Mai multe persoane au ajuns la spital
„În urma impactului, a rezultat decesul conducătoarei auto în vârstă de 52 de ani. Conducătorul auto deţine permis de conducere valabil, iar la testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ. Totodată, bărbatul a fost testat cu aparatul DrugTest care a indicat un rezultat pozitiv, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii prezenţei în organism a substanţelor psihoactive”, a precizat IPJ Tulcea.

Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal deschis pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, urmând a fi stabilite cu exactitate toate cauzele şi împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.