Accident teribil la Sibiu. Maşina a fost făcută zob, trei persoane au ajuns la spital VIDEO

Echipajele SMURD au dus la spital un bărbat de aproximativ 37 de ani, politraumatizat, o femeie, de circa 32 de ani, cu traumatism coloană cervicală şi traumatism bazin, şi un copil cu traumatism cranio-cerebral.

20 ian. 2023, 06:32

Accident violent in zona Tarnava: 3 victime la spital, inclusiv un copil de 11 ani . Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de joi, 19 Ianuarie 2023, ora 20:30, pe DN14, în zona localității Târnava din județul Sibiu. Polițiștii rutieri au stabilit că mașinile erau conduse din sensuri opuse, iar coliziunea s-ar fi produs pe fondul pătrunderii pe contrasens.

În urma accidentului 3 persoane au fost rănite. Una dintre ele este chiar conducătoarea mașinii care a pătruns pe contrasens și s-a ciocnit cu o autoutilitară care transporta colete, condusă de un bărbat de 44 de ani. Mașina pe care o conducea a fost grav avariată.

Accident teribil pe Autostrada Vestului. Roata unui BMW a zburat pe contrasens, în mașină erau doi adolescenți și copilul lor

Ceilalți doi răniți sunt un bărbat în vârsta de 37 de ani și un copil în vârstă de 11 ani, potrivit Infotrafic. Detaşamentul Mediaş a intervenit de urgenţă la accident cu 2 echipaje SMURD, 1 echipaj de descarcerare şi 1 echipaj de stingere, alături de un echipaj SAJ Mediaş, pentru evaluare şi acordarea de asistenţă medicală pentru 5 persoane conştiente şi neîncarcerate, a menţionat ISU Sibiu, citat de agerpres.ro.

Echipajele medicale au acordat îngrijiri medicale şi au transportat la spital 2 adulţi şi 1 copil. Echipajele SMURD au dus la spital un bărbat de aproximativ 37 de ani, politraumatizat, o femeie, de circa 32 de ani, cu traumatism coloană cervicală şi traumatism bazin, şi un copil cu traumatism cranio-cerebral.

Alte două persoane au primit asistenţă medicală şi au refuzat transportul la spital.

Potrivit IPJ Sibiu, traficul rutier este blocat pe DN14, km 47+700m, între Târnava și Copșa Mică în urma unui accident rutier in care sunt implicate 2 autovehicule.

Accident grav cu un BMW în centrul Bucureștiului. Un polițist și un pieton au fost la un pas de moarte

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza și condițiile în care s-a produs accidentul.