Accident grav în Hunedoara. Două femei au fost rănite, dintre care una grav

Două femei au fost rănite, dintre care una se află în stare gravă, într-un accident de circulaţie care a avut loc sâmbătă pe un drum judeţean din zona localităţii Silvaşu de Jos, judeţul Hunedoara, maşina în care se aflau victimele deplasându-se spre mănăstirea de la Prislop.

RomaniaTV.net
25 mai 2019, 13:47
Accident grav în Hunedoara. Două femei au fost rănite, dintre care una grav

Potrivit primelor verificări ale poliţiştilor, autoturismul în care se aflau cele două femei era condus de un şofer din judeţul Caraş-Severin, iar acesta nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum. Din acest motiv, şoferul a pierdut controlul direcţiei de mers şi s-a lovit de un parapet de protecţie al unui podeţ situat pe partea dreaptă a drumului.

„În urma accidentului, a rezultat rănirea gravă a unei femei în vârstă de 85 de ani şi rănirea uşoară a unei alte femei, în vârstă de 44 de ani, ambele pasagere în autoturism. Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, Carla Strujan.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ.