Accident grav în Hunedoara. Un şofer a murit pe loc în urma impactului

O persoană a murit, iar alta este rănită în urma unui accident care a avut loc luni după amiază pe DN7, în zona localității hunedorene Vețel, în apropiere de Deva, după ce un autoturism s-a tamponat cu o autocisternă.

14 dec. 2015, 16:49
Accident grav în Hunedoara. Un şofer a murit pe loc în urma impactului

Un grav accident de circulaţie a avut loc pe DN7, în zona localității hunedorene Vețel, în apropiere de Deva. Şoferul unui autoturism a intrat, „inexplicabil”, după cum susţin martorii, pe contrasens şi a lovit frontal o autocisternă de lapte.

În urma accidentului, șoferul autoturismului a decedat pe loc, iar conducătorul autocisternei a fost transportat cu o ambulanță la spitalul din Deva, el prezentând răni ușoare. Trupul neînsufleţit al victimei a fost scos dintre fiarele maşinii, în urma intervenţiei unui echipaj de descarcerare.

Bărbatul mort în accidentul de pe DN 7 este a patra victimă înregistrată în ultimele zile pe şoselele din judeţ. În weekend, trei tineri au decedat în două accidente rutiere petrecute pe Drumul Naţional 66, între Haţeg şi Petroşani.

Circulația pe DN 7, în zona accidentului, a fost restricționată timp de o oră, până la încheierea cercetării la faţa locului.

Citeşte şi: Poliţist de la Rutieră, lovit cu maşina într-o intersecţie din Bucureşti