Accident grav în Ialomiţa. Două persoane au murit, iar alte două au ajuns la spital

Două persoane au murit, iar alte două au ajuns la spital, luni după-amiază, în urma unui accident produs pe DN 2 A, după ce şoferul autoturismului în care se aflau a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un copac.

RomaniaTV.net
29 iul. 2013, 16:23
Accident grav în Ialomiţa. Două persoane au murit, iar alte două au ajuns la spital

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa, accidentul a avut loc pe DN 2 A, în afara localităţii Balaciu, iar în maşina respectivă se afla o familie din Braşov, soţ, soţie şi doi copii.

La faţa locului s-au deplasat patru salvări ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean din Ialomiţa, poliţişti şi pompieri militari.

În urma accidentului, şoferul maşinii, un bărbat de 56 de ani, şi fiica acestuia, de 17 ani, au murit, iar soţia bărbatului şi fiul lor de 16 ani au fost răniţi.

„Un bărbat în vârstă 56 de ani, din judeţul Braşov, conducea un autoturism pe DN 2 A, din direcţia Slobozia către Urziceni, în afara localităţii Balaciu, iar pe fondul unei posibile adormiri la volan, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat într-un copac. În urma accidentului, şoferul şi o pasageră în vârstă de 17 ani au murit, iar alţi doi pasageri, o femeie de 40 de ani şi un băiat de 16 ani, au fost răniţi. Toţi sunt din judeţul Braşov”, se arată într-un comunicat al IPJ Ialomiţa.

Femeia şi băiatul său au fost internaţi la Spitalul Municipal din Urziceni, urmând ca pacienta, care este în stare gravă, să fie transferată cu o ambulanţă la un spital din Bucureşti.