Accident grav în Ialomiţa: O persoană a murit, alte şapte, între care trei copii, au fost rănite

Un bărbat şi-a pierdut viaţa, iar alte şapte persoane au fost rănite, joi dimineaţa, într-un accident rutier produs pe DN2. Potrivit poliţiştilor, accidentul s-a produs din cauza neatenţiei şoferului, un tânăr de 24 de ani.

RomaniaTV.net
11 apr. 2013, 08:29
Accident grav în Ialomiţa: O persoană a murit, alte şapte, între care trei copii, au fost rănite

Accidentul a avut loc la ieşirea din comuna ialomiţeană Sineşti, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat într-un şanţ.

În condiţii de ploaie torenţială, pe fondul neatenţiei în conducere a unui tânăr de 24 de ani, din oraşul Bababdag, judeţul Tulcea, maşina pe care acesta o conducea a ieşit de pe şosea, răsturnându-se în şanţul de pe marginea drumului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Ialomiţa, inspector Andreea Loghin, citat de Mediafax.

În urma accidentului, şi-a pierdut viaţa un bărbat în vârstă de 45 de ani, pasager în maşină. De asemenea, au fost rănite şapte persoane, între care trei copii. Toţi răniţii sunt membri ai aceleiaşi familii şi locuiesc în judeţul Tulcea.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Ialomiţa, cele şapte persopane rănite în urma accidentului au fost transportate cu ambulanţele la Spitalul Municipal Urziceni, iar ulterior trei dintre acestea, între care un copil, au fost transportate la spitale din Capitală. Cei trei răniţi sunt în stare gravă, având multiple traumatismne cranio-cerebrale şi ale membrelor.

Conform sursei citate, autoturismul implicat în accident este o Dacia Papuc, cu cinci locuri, în care erau şoferul şi şapte pasageri înghesuiţi, între care trei copii, toţi fiind membri ai unei familii din localitatea tulceană Babadag, care intenţionau să ajungă la Bucureşti.

Şoferul, care a rămas internat pentru investigaţii, este cercetat penal pentru ucidere din culpă şi pentru vătămare corporală gravă.

CITEŞTE ŞI  Accident TERIBIL în Botoşani. Doi oameni aflaţi într-un taxi au murit