Accident grav în Ialomiţa. Un BMW a fost lovit de tren. Două persoane sunt în stare gravă. Update: Plan roşu de intervenţie şi la Arad

Accident grav în Ialomiţa. Duminică seară, pompierii au fost solicitați să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență, generată de producerea unui accident feroviar în localitatea Alexeni, în care au fost implicate un tren de persoane și un autoturism.

26 iun. 2022, 22:53

Accident grav în Ialomiţa. Conform datelor comunicate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa, în eveniment au fost implicate un tren de persoane şi un autoturism.

Citeşte şi: Accident cu opt persoane în Hunedoara. Printre victime sunt şi copii. A fost activat Planul Roşu de intervenţie

Accident grav în Ialomiţa

În urma impactului, au fost rănite două persoane, o femeie aflându-se în stare de inconştienţă, potrivit Agerpres.

Victimele au fost monitorizate de către echipajele medicale la locul intervenţiei, iar apoi au fost transportate la Spitalul Municipal Urziceni.

La locul evenimentului s-au deplasat de urgență două echipaje de salvatori din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, în sprijin și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță.

Pasagerii trenului nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Accident grav pe A1 între două microbuze cu pasageri

În această seară, în jurul orei 22:00, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, “Vasile Goldiș” al județului Arad, a fost alertat de producerea unui accident rutier, în care au fost implicate două microbuze, pe A1, la Km 560, sensul de mers Nădlac-Arad la aproximativ 5 km de ieșirea spre orașul Pecica.

La locul solicitării au fost alocate de urgență forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de pompieri Arad: o autospecială pentru transport victime multiple, o autospecială de stingere cu apă si spumă şi două echipaje SMURD.

În urma accidentului, 11 persoane au fost rănite. Victimele au suferit diverse traumatisme dar sunt conștiente și cooperante. Zece dintre acestea, între care și un bebeluș de patru luni, vor fi transportate la Unitatea de Primire Urgențe pentru îngrijiri de specialitate.