Accident grav în Iaşi. Un tânăr de 19 ani s-a răsturnat cu un BMW, după ce a intrat pe contrasens

Accident grav în Iaşi. Un tânăr de doar 19 ani a fost la un pas să îşi piardă viaţa, după ce s-a răsturnat cu autoturismul său, un BMW seria 7. A apăsat prea mult pedala de accelerație și a pătruns pe contrasens, apoi s-a izbit frontal de un autoturism care era condus regulamentar

08 dec. 2021, 09:10

Accident grav în Iaşi. În data de 5 decembrie, un tânăr de bani gata, Belmondo Turcu, în vârstă de 19 ani, a fost pe punctul de a-şi pierde viaţa, dar şi pe a altor persoane. A profitat de bolidul său de lux, cu sute de cai putere, şi a accelerat mai mult decât era permis.

Accident grav în Iaşi

La scurt timp, Belmondo a intrat pe contrasens şi nu a mai putut stăpâni volanul, izbindu-se într-un alt autoturism, care conducea regulamentar. BMW-ul său a fost făcut praf şi mai multe persoane au fost rănite. Doar o minune a făcut ca acestea să scape cu viață.

Polițiștii ieșeni au deschis un dosar penal în urma accidentului rutier ce ar fi putut avea urmări grave.

Citeşte şi: Un bărbat din Iaşi a primit o condamnare atipică. Este obligat să-i ceară scuze pe Facebook fostei soţii şi să-i dea 1.000 de euro

Pe data de 5 decembrie am fost sesizați despre un accident rutier, soldat cu victime omenești, produs pe raza orașului Hârlău. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar, din primele cercetări efectuate, s-a constatat faptul că, în accident, au fost implicate două autoturisme, iar, în urma impactului, patru persoane au fost rănite.

Unul dintre șoferi a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar cel de-al doilea nu a putut fi testat, celor doi urmând a le fi prelevate mostre biologice de sânge. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași imediat după producerea accidentului, potrivit Bzi.ro.

Cine este Belmondo Turcu

Pe rețelele de socializare, Belmondo Turcu pozează într-un veritabil șmecher în devenire. Pozele de la sala de forță sau cele cu mașini de lux sunt la ordinea zilei. De asemenea, tânărul Belmondo pare că ar vrea să cocheteze cu lumea interlopă, punând fotografii pe Facebook cu frații „Brăileanu”. Acum, el este anchetat de oamenii legii. Dacă va fi găsit vinovat, va fi tras la răspundere.