Accident grav în judeţul Arad. Trei tir-uri s-au ciocnit, iar doi şoferi au fost răniţi

Trei tir-uri s-au ciocnit miercuri după-amiază, pe DN7, în apropierea oraşului arădean Lipova. Unul dintre şoferi a pierdut controlul volanului din cauza vitezei şi a ajuns pe contrasens. Doi dintre trei şoferi au fost răniţi.

RomaniaTV.net
05 apr. 2017, 14:46
Accident grav în judeţul Arad. Trei tir-uri s-au ciocnit, iar doi şoferi au fost răniţi

Accidentul a avut loc între localităţile Lipova şi Odvoş, pe DN7, martorii afirmând că şoferul unui TIR a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, unde s-a izbit frontal cu un alt TIR. Acesta din urmă a ricoşat tot pe contrasens, unde a lovit un al treilea automarfar, care circula în spatele celui care a provocat coliziunea.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Lorena Radu, a declarat pentru News.ro că doi dintre şoferi au fost răniţi, unul fiind dus la spital la Arad cu elicopterul SMURD, în timp ce al doilea a fost dus la spitalul din Lipova cu o ambulanţă.

TIR-ul care a intrat prima dată pe contrasens transporta porumb în saci, o parte din marfă fiind răsturnată pe partea carosabilă.

Din primele cercetări ale poliţiştilor a reieşit că şoferul care a pierdut controlul volanului circula cu viteză prea mare în condiţiile în care carosabilul era ud, din cauza ploii.

Poliţiştii estimează că circulaţia va fi reluată pe DN 7 în jurul orei 18.00, după eliberarea părţii carosabile şi finalizarea cercetărilor de la faţa locului.

Citeşte şi Accident grav, a intrat cu maşina într-o autobasculantă. O mamă şi fiica ei de 11 ani, în stare gravă