Accident grav în judeţul Hunedoara. Un bărbat a murit după ce maşina pe care o conducea a fost lovită în plin de un camion

Un bărbat de aproximativ 20 de ani a murit, marţi, după ce maşina în care se afla a fost izbită în plin de un camion, în dreptul localităţii Călan, din judeţul Hunedoara. Primele date arată că şoferul autoturismului a intrat pe contrasens, fiind lovit de camionul care circula regulamentar.

RomaniaTV.net
30 mai 2017, 11:03
Accident grav în judeţul Hunedoara. Un bărbat a murit după ce maşina pe care o conducea a fost lovită în plin de un camion

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Hunedoara, Bogdan Niţu, accidentul a avut loc pe DN66, în dreptul localităţii Călan.

„Un accident rutier a avut loc pe DN66, în dreptul localităţii Călan. Din primele informaţii se pare ca un autoturism a fost lovit de un camion, iar în urma impactului şoferul autoturismului a decedat. Poliţistii fac cercetări la faţa locului”, a declarat Bogdan Niţu, potrivit news.ro.

Potrivit poliţiştilor din Hunedoara, un bărbat de aproximativ 20 de ani, aflat la volanul unui autoturism marca Dacia Logan ar fi intrat, la un moment dat, pe contrasens, fiind lovit de un camion care circula regulamentar.

Citeşte şi O maşină a luat foc în urma unui accident. Pasagerii au reuşit să iasă singuri din autoturism