Accident grav în judeţul Maramureş: Trei copii în stare gravă la spital din cauza unei şoferiţe inconştiente

O şoferiţă care circula cu viteză a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat pe Drumul Național 18B, în judeţul Maramureş. Atât femeia, cât şi cei trei copii din maşină au ajuns răniţi la Spitalul de Urgenţă Baia Mare.

10 iun. 2014, 06:13
Accident grav în judeţul Maramureş: Trei copii în stare gravă la spital din cauza unei şoferiţe inconştiente

Accident grav în judeţul Maramureş. O şoferiţă care circula cu viteză a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu maşina în şanţ. În autoturism se aflau trei copii, unul dintre ei fiind fiul şoferiţei. Toţi au ajuns la spital cu răni grave. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz, potrivit România TV.

Citeşte şi O tânără din Bacău a căzut cu maşina în albia râului Slănic

Accidentul a avut loc între localităţile Colţirea şi Ardusat. O şoferiţă inconştientă a apăsat pedala de acceleraţie fără să ţină cont că în maşina avea trei copii, printre care şi fiul său. A pierdut controlul volanului într-o curbă şi s-a răsturnat. Copiii se întorceau de la un antrenament de fotbal, iar accidentul a avut loc sub ochii colegilor de echipă, care se aflau în în maşinile din spate. Atât şoferiţa, cât şi cei trei copii au fost transportaţi la spital. La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj de poliţie. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

Citeşte şi: Accident cu şase victime, provocat de o şoferiţă care se grăbea spre Vama Veche