ACCIDENT GRAV în judeţul Mureş: Trei morţi şi un rănit grav după impactul dintre o maşină şi un TIR

Trei bărbaţi au murit, iar altul este grav rănit, fiind transportat la spital, sâmbătă dimineaţa, după ce şoferul unui autoturism a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit de un TIR, în judeţul Mureş, la ieşire din Sighişoara către Braşov.

RomaniaTV.net
10 feb. 2018, 06:01
ACCIDENT GRAV în judeţul Mureş: Trei morţi şi un rănit grav după impactul dintre o maşină şi un TIR

rei morţi şi un rănit grav după impactul dintre o maşină şi un TIR. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş, maior Cristian Virag, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că în urma accidentului de sâmbătă dimineaţa în care au fost implicate o maşină şi un TIR, trei bărbaţi, cu vârste între 30 şi 40 de ani, au murit, iar altul este grav rănit.

”Accidentul s-a produs la ieşire din Sighişoara către Braşov, între localităţile Vânători şi Mureni. Circulaţia a fost blocată pe un sens. Persoana rănită era încarcerată şi s-a intervenit pentru scoaterea ei din maşină”, potrivit lui Virag.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş, accidentul s-a produs după ce şoferul autoturismului a ajuns pe contrasens, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, respectiv carosabil umed, şi a intrat în TIR-ul care venea din sens opus.

8 ianuarie 2018 – O persoană a murit şi alte cinci, printre care un copil de trei ani, au fost rănite grav, după ce o autoutilitară a unei firme de curierat s-a ciocnit frontal cu un autoturism pe DN 13 A, între Miercurea Ciuc şi Vlăhiţa.
2 ianuarie 2018 – Şase persoane au fost rănite într-un accident care a avut loc pe Valea Oltului, la kilometrul 244 al şoselei dintre Râmnicu Vâlcea şi Sibiu. Unul din cei şase răniţi se afla în comă, iar celelalte cinci persoane au suferit multiple fracturi. La aceeaşi dată, cinci persoane au fost rănite într-un accident rutier care a avut loc pe Drumul Naţional 1, pe centura oraşului Avrig, la kilometrul 284. În accident au fost implicate patru maşini în care se aflau 15 persoane, din care cinci au avut nevoie de îngrijiri medicale. De asemenea, trei persoane au fost rănite, una dintre ele grav, în urma unui accident rutier produs pe şoseaua Snagov – Tâncăbeşti. Cauza producerii accidentului ar fi fost nepăstrarea distanţei faţă de un autoturism care acorda prioritate unor pietoni aflaţi pe trecere. Alte trei persoane au fost rănite uşor în urma unui accident rutier care a avut loc pe centura Capitalei, intersecţia cu DN4, km 12, pe sensul Glina-Berceni.
1 ianuarie 2018 – O persoană a murit şi alte cinci au fost rănite într-un accident rutier petrecut pe DN11 Braşov-Bacău, la ieşirea din localitatea Ozun.

Statistică neagră în ultimele luni

26 decembrie 2017 – O persoană a decedat şi opt au fost rănite în urma unui accident rutier produs pe DN 56A, pe raza localităţii Hinova. În accident au fost implicate trei autoturisme.
22 decembrie 2017 – Un grav accident a avut loc pe DN 68 A, în zona localităţii Coşeviţa, la graniţa judeţelor Hunedoara şi Timiş. Un bărbat a murit, iar alte patru persoane, dintre care trei copii, au fost rănite, a informat ISU Hunedoara. În accident au fost implicate două autoturisme şi un autotren.
16 decembrie 2017 – Doi bărbaţi, o femeie şi un copil au murit într-un accident rutier petrecut pe DN 11 Braşov – Târgu-Secuiesc, la intrarea în localitatea braşoveană Hărman. Alte trei persoane au fost rănite şi au primit îngrijiri medicale la faţa locului, după care au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov. Accidentul s-a petrecut la km 6, între Braşov şi Hărman, fiind implicate patru autoturisme.
12 decembrie 2017 – Un accident rutier în urma căruia au rezultat patru victime s-a petrecut pe E 60, în zona localităţii Hădăreni, jud. Mureş. În accident au fost implicate două autoturisme, două persoane decedând, iar alte două fiind în stare gravă.
10 decembrie 2017 – Două persoane au decedat şi alte 18 au fost rănite, după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat pe DN 15, între Borsec şi Tulgheş, fiind declanşat codul roşu de intervenţie, a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Harghita, Alina Ciubotariu.
8/9 decembrie 2017 – Un tânăr a murit şi patru adolescenţi au fost grav răniţi în judeţul Harghita, după ce maşina în care se aflau s-a izbit de temelia de beton a unui gard, pe fondul vitezei excesive neadaptate la drumul acoperit cu polei.