VIDEO Accident grav în Neamţ! Maşina spulberată de tren: una dintre victime, transportată cu elicopterul SMURD

Un tren personal care circulă pe ruta Roman – Buhăești (Vaslui) a surprins și accidentat în gabaritul căii ferate un autoturism. Două persoane au fost rănite grav după ce mașina în care se aflau a fost lovită de tren, astăzi, în jurul orei 17:00, în localitatea Luțca, comuna Sagna. În urma impactului, cele două victime din autoturism au rămas încarcerate.  

RomaniaTV.net
11 iun. 2020, 15:12

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Roman cu o autospecială pentru descarcerare grea, o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD TIM (terapie mobilă intensivă) și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță. În plus, medicul de pe ambulanța TIM a solicitat elicopterul SMURD. După descarcerarea victimelor din autoturism, o femeie în vârstă de aproximativ 40 de ani a fost preluată de echipajul de la Ambulanță si transportă la spitalul din Roman.

Citeşte şi: Accident cumplit în Sălaj. O tânără biciclistă a murit după ce a fost lovită de o autoutilitară

Echipajul de pe SMURD TIM a aplicat manevre de resuscitare celeilalte victime scoase din autoturism, conducătorul auto (un bărbat în vârstă de 52 de ani).

Persoana a răspuns manevrelor de resuscitare, a fost preluată de elicopter și transportată la Iași. Potrivit purtătorului de cuvânt al SMURD Iași, bărbatul a suferit un traumatism cranio-cerebral sever, otoragie bilterală, trauma abdominala, șoc hipovolemic.