Accident grav în Neamţ. O maşină în care se aflau trei persoane s-a răsturnat în râu

Un accident grav s-a petrecut, joi, în judeţul Neamţ. O maşină în care se aflau trei persoane s-a răsturnat în râul Bicaz, după ce şoferul a pierdut controlul volanului.

20 ian. 2022, 15:35
Accident grav în Neamţ. O maşină în care se aflau trei persoane s-a răsturnat în râu

Accident grav în judeţul Neamţ. O maşină s-a răsturnat în râul Bicaz, în localitatea Bicaz Chei. Cele trei persoane care se aflau în autoturism au fost scoase de voluntarii SVSU din localitate şi de ceilalţi şoferi aflaţi în trafic.

Accident grav în Neamţ. O maşină s-a răsturnat în râu

La faţa locului au intervenit imediat pompierii voluntari din cadrul SVSU Bicaz Chei, o ambulanţă de la SAJ Bicaz şi un echipaj de pompieri din cadrul Detaşamentului Piatra-Neamţ.

Citeşte şi Nou accident rutier produs de un poliţist aflat în misiune. A lovit în plin o maşină care circula regulamentar

„Prin apel la 112, în jurul orei 12,12, pompierii au fost înştiinţaţi despre producerea unui accident rutier pe DN 15C, în comuna Bicaz Chei, la graniţa cu judeţul Harghita. Un autoturism în care se aflau 3 persoane a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în albia râului Bicaz. Voluntarii din cadrul SVSU Bicaz Chei, împreună cu participanţii la trafic, au acţionat pentru scoaterea celor 3 persoane din interiorul autoturismului. O persoană a fost preluată şi transportată la spital de către echipajul de la SAJ”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Poliţiştii au deschis un dosar penal privind infracţiunea de vătămare corporală din culpă şi efectuează cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

Citeşte şi Soţ şi soţie, morţi într-un accident teribil. Maşina lor a fost spulberată de tren în Galaţi