Nou accident rutier produs de un poliţist aflat în misiune. A lovit în plin o maşină care circula regulamentar

La câteva zile după ce un poliţist a lovit două fetiţe pe trecerea de pietoni din Bucureşti, un nou accident rutier a fost provocat de un agent din Vâlcea. Se pare că acesta era în misiune în momentul în care a intrat în plin într-o masină care circula regulamentar.

19 ian. 2022, 15:49
Nou accident rutier produs de un poliţist aflat în misiune. A lovit în plin o maşină care circula regulamentar

Nou accident rutier produs de un poliţist aflat în misiune. S-a întâmplat miercuri, în Vâlcea. Potrivit primelor informaţii, maşina poliţistului a intrat în plin într-un autoturism care circula regulamentar.

Nou accident rutier produs de un poliţist aflat în misiune

Poliţistul care se afla la volanul autospecialei efectua o manevră de întoarcere în momentul în care a lovit un autoturism care circula regulamentar. Se pare că agentul se afla în timpul serviciului.

Citeşte şi Noi detalii din dosarul poliţistului care a accidentat-o mortal pe Raisa. Ce făcea agentul la volan

“Din primele date a rezultat faptul că o autospecială de poliție, condusă de către un polițist, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, condus de către un bărbat de 28 de ani pe strada Calea lui Traian din direcția Nord către Sud.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii rutieri continuă cercetările, urmând să stabilească cu exactitate cauza și modalitatea producerii evenimentului rutier”, precizează IPJ Vâlcea, potrivit gazetavalceană.ro. 

Reamintim că două fetiţe din Bucureşti au fost lovite de o maşină a Poliţiei, în timp ce traversau strada pe trecerea de pietoni. În urma impactului, una dintre ele a murit iar cealaltă a ajuns la spital.

În autospecială se afla un singur poliţist, care, potrivit procurorilor, nu se afla în misiune şi avea pornite doar semnalele luminoase, nu şi pe cele acustice. Procurorii au stabilit că maşina circula cu viteză peste limita legală, fiind dispusă o expertiză pentru a stabili exact viteza cu care rula maşina în momentul impactului. Poliţistul care a provocat accidentul a fost plasat sub control judiciar.

Citeşte şi Dana Budeanu, despre scandalul din Poliţie: „Poliţist poate fi oricine, cred că şi eu. Fără să fac şcoală. M-am îmbrăcat, mă dau cu ojă, îmi pun un decolteu şi am plecat pe stradă”