Accident grav în Olt. Două mașini s-au lovit. Sunt cinci victime, printre care și o fetiță de patru ani

Un accident grav a avut loc, duminică, în Olt. Cinci persoane, printre care și un copil de patru ani, au fost transportați la spital.

29 ian. 2023, 23:44

Accident grav în Olt. Două mașini s-au lovit pe un drum județean între localitățile Schitu și Brebeni. Cinci persoane, printre care o fetiță de patru ani, au fost duse la spital, conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu.

„Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DJ 546A, între localităţile Schitu şi Brebeni. La faţa locului, s-au deplasat poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Slatina. Din primele verificări, poliţiştii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate două autoturisme, respectiv un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 66 de ani, din municipiul Slatina şi un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din aceeaşi localitate. În urma evenimentului rutier, cinci persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

Citește și Accident înfiorător! Un autobuz cu 60 de pasageri a căzut în prăpastie, sunt 24 de MORȚI

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de la Ambulanţă şi ISU Olt.

„În urma accidentului rutier produs pe DJ 546 A, a rezultat o victimă încarcerată, femeie, în vârstă de 59 de ani, aceasta a fost extrasă de echipajele de pompieri, politraumatizată şi predată echipajelor medicale.

La spital au fost transportate, în total, cinci victime cu diverse traumatisme prin accident rutier, printre acestea fiind şi o minoră, în vârstă de patru ani, care prezenta traumatism cranio-cerebral şi dureri la membrele inferioare”, a spus Băsăşteanu.

Citește și Incredibil! Un șofer din Galați a dus mașina la fier vechi ca să ascundă urmele unui accident. Victima este în stare gravă

Șoferii celor două mașini au fost testați cu etilotestul și s-a constatat că nu consumaseră alcool.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală în culpă.