Accident înfiorător! Un autobuz cu 60 de pasageri a căzut în prăpastie, sunt 24 de MORȚI

Cel puțin 24 de persoane au murit, sâmbătă, într-un accident cumplit. Autobuzul în care se aflau a căzut de pe o faleză dintr-un motiv necunoscut în regiunea Piura, la nord de Lima.

29 ian. 2023, 10:13
Accident înfiorător! Un autobuz cu 60 de pasageri a căzut în prăpastie, sunt 24 de MORȚI

Un accident tragic a avut loc sâmbătă în regiunea Piura din Peru, la nord de Lima. Potrivit primelor informații, cel puțin 24 de persoane au murit.

Mai mulți pasageri au fost răniți și au fost transportați la spitale din regiune, au transmis oamenii legii. În autobuz se aflau 60 de pasageri în total.

Citește și Proteste violente în Peru. Autorităţile confirmă cel puţin 17 morţi, dar numărul ar putea creşte

În timpul accidentului, mai mulţi pasageri au fost aruncaţi pe geamuri, iar alţii au fost blocaţi în interiorul autobuzului. Autobuzul societăţii Q’orianka Tours plecase din Lima şi se îndrepta spre Tumbes, la frontiera cu Ecuador. Într-o zonă nelocuită din apropierea oraşului Organos, autobuzul a ieşit de pe drum, în timp ce îi mai rămâneau 260 de km de parcurs până la destinaţie.

Mai multe imagini surprinse la fața locului de martori au ajuns pe rețelele sociale. Fotografiile sunt șocante și arată autobuzul căzut în râpă.

Citește și Tânăr de 24 de ani accidentat mortal în București