Accident grav în Olt. Trei persoane rănite după ce maşina în care se aflau a intrat într-un tir plin cu cărămizi VIDEO

Un accident grav a avut loc joi dimineaţă, în judeţul Olt. Trei oameni au ajuns la spital după ce maşina în care se aflau s-a izbit violent de un TIR încărcat cu cărămizi. În urma impactului, TIR ul s-a răsturnat, iar drumul a fost blocat de cărămizile căzute.

RomaniaTV.net
25 aug. 2016, 09:12
Accident grav în Olt. Trei persoane rănite după ce maşina în care se aflau a intrat într-un tir plin cu cărămizi VIDEO

Accidentul a avut loc între localităţile Valea Mare şi Jitaru din judeţul Olt. Autoturismul în care se aflau toate cele trei persoane a intrat în coliziune cu un tir încărcat cu cărămizi.

În urma impactului, toate cele trei persoane au rămas blocate în maşină, de unde au putut fi scoase doar cu ajutorul pompierilor, potrivit olt-alert.ro. 

Victimele au fost transportate de urgenţă la Spitalul Judeţean din Slatina.

„Cel mai grav rănită este o femeie de 42 de ani, pasageră în autoturism, care a suferit traumatisme la ambele picioare şi la mâna dreaptă. O altă femeie de 35 de ani a fost şi ea politraumatizată, suferind un traumatism cranio-cerebral şi o fractură la unul dintre membrele inferioare. De asemenea, un bărbat de 35 de ani s-a ales cu traumatism la piciorul drept şi cu multiple escoriaţii. Cu toţii au fost transportaţi la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Slatina”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.