Accident grav în Orşova. Şofer de TIR blocat în cabina distrusă şi agăţată de liniile de înaltă tensiune

Circulaţia feroviară pe ruta Timişoara - Bucureşti a fost oprită, marţi, din cauza unui accident produs pe DN 6, la ieşire din Orşova. Un şofer de TIR a rămas blocat în cabina distrusă a camionului, care a rămas agăţată de liniile de înaltă tensiune.

07 sept. 2021, 10:07
Accident grav în Orşova. Şofer de TIR blocat în cabina distrusă şi agăţată de liniile de înaltă tensiune

Reprezentanții SRCF Timișoara au întrerupt alimentarea cu energie electrică a liniei de contact între stațiile Orșova – Vârciorova, pentru a asigura accesul și intervenția pompierilor în vedearea scoaterii șoferului din cabina unui tir care a derapat de pe șosea și s-a răsturnat la o distanță/înălțime de aproximativ 2 metri de zona feroviară, informează Compania Națională de Căi Ferate CFR SA.

Citeşte şi: Incendiu puternic la un hotel din Eforie Sud. 16 persoane, dintre care cinci copii, coborâte de pe acoperişul clădirii VIDEO

Din primele date, şoferul de TIR a pierdut controlul direcţiei, într-o curbă, iar camionul a căzut într-o râpă adâncă de câteva zeci de metri.

Şoferul de TIR este conştient, însă a rămas blocat în cabina distrusă a camionului.

Până la finalizarea intervențiilor aflate în desfășurare atât în zona liniilor de cale ferată, cât și pe șosea, un tren regio de călători a fost oprit temporar în gara Orșova – trenul R 9504 care circulă pe relația Orșova – Filiași, de la ora 7.25, iar trenul IR 1692, care circulă pe relația Timișoara București Nord, a staționat în gara Băile Herculane 23 de minute, acesta urmând să staționeze temporar, dacă este cazul, și în gara Orșova, până la finalizarea intervențiilor desfășurate de organele abilitate.

Citeşte şi: Accident înfiorător cu şapte victime în Argeş. O fetiţă de 10 ani a murit după ce o maşină s-a ciocnit de o cisternă VIDEO