Accident grav în Pasajul Unirii. Unul dintre șoferi a fugit de la locul accidentului

Un accident grav a avut loc miercuri dimineață în Pasajul Unirii din București. Unul dintre șoferi a fugit de la locul accidentului

24 ian. 2024, 11:40
Accident grav în Pasajul Unirii. Unul dintre șoferi a fugit de la locul accidentului

Mai multe mașini au fost implicate, miercuri dimineața, într-un accident în Pasajul Unirii, iar unul dintre șoferi a fugit de la locul accidentului.

Citește și: Accident grav la Piața Unirii din București, în zona Hotel Horoscop. O persoană a murit

Inițial, două mașini s-au ciocnit în Pasajul Unriii. După accident, o a treia mașină a oprit pentru că șoferul a vrut să vadă dacă ceilalți conducători auto sunt bine. La scurt timp, o a patra mașină a venit cu viteză din spate și a lovit atât mașinile implicate în accident, cât și pe cea a șoferului care a oprit lângă ele.

Citește șiPlanul Roşu de Intervenţie în Timiș după un accident cu un TIR şi un autobuz. O șoferiță beată s-a răsturnat cu mașina, în timp ce era urmărită de Poliție în Arad

Patru persoane au fost rănite ușor în urma celor două accidente și au fost transportate la spital, după îngrijirile de la fața locului. Șoferul uneia dintre cele două mașini implicate inițial în accident nu a mai fost găsit la fața locului de polițiști și este căutat.