Accident grav în Piteşti, provocat de un tânăr elev la Şcoala de Poliţie Câmpina: A înfăşurat cu maşina un stâlp

Un tânăr de 21 de ani, elev la Şcoala de poliţie Câmpina, a scăpat ca prin minune cu viaţă după ce s-a lovit cu maşina de un stâlp de iluminat, în Piteşti. Impactul a fost atât de puternic, încât autoturismul a rămas efectiv înfăşurat pe stâlp. Martorii spun că se întrecea cu o altă maşină şi avea viteză foarte mare.

RomaniaTV.net
09 mai 2018, 05:47
Accident grav în Piteşti, provocat de un tânăr elev la Şcoala de Poliţie Câmpina: A înfăşurat cu maşina un stâlp

Accidentul a avut loc la ieşirea din Piteşti spre DN7. Şoferul s-a luat la întrecere cu un alt autoturism şi a intrat direct într-un stâlp de pe marginea drumului.

„Din primele cercetări se pare că un tânăr de 21 de ani se deplasa cu un autovehicul din direcţia centru către Bascov, nu ar fi adaptat viteza de deplasare într-o curbă la dreapta, ar fi pierdut contolul volanului şi ar fi intrat în coleziune cu un stâlp de iluminat public”, a declarat Mădălin Zamfir, purtătorul de cuvânt alș IPJ Argeș.

Martorii spun că doar o minune a făcut ca tânărul să rămână în viaţă. Băiatul a ieşit din maşină pe luneta din spate, pe propriile picioare. Tânărul a fost preluat de medici şi transportat la spital pentru investigaţii.

La fata locului au ajuns foarte multi poliţişti şi prieteni ai tânărului, dar şi tatăl acestuia.

Tânarul va fi audiat de colegi pentru a afla de ce si cu cine s-a luat la întrecere.