Accident grav în Prahova. Zece persoane au fost transportate la spital după ce un microbuz s-a răsturnat

Un microbuz care transporta muncitori s-a răsturnat, în această dimineaţă, pe DN1 Ploieşti-Câmpina, în dreptul localităţii Movila Vulpii, judeţul Prahova. Zece persoane au fost trasportate la spital pentru îngrijiri medicale. 

RomaniaTV.net
07 oct. 2020, 05:13
Accident grav în Prahova. Zece persoane au fost transportate la spital după ce un microbuz s-a răsturnat

ISU Prahova a anunţat că microbuzul transporta muncitori, iar în autoturism se aflau 16 persoane. Microbuzul s-a izbit de un parapet și apoi s-a răsturnat. Toate persoanele au ieşit din microbuz, fiind evaluate medical.

Citeşte şi: 

Zece persoane au fost transportate la spital cu diferite traumatisme, în timp ce patru au refuzat transportul.

Pompierii prahoveni au intervenit imediat la fața locului cu 1 echipaj de stingere, unul de descarcerare, 3 de prim ajutor și una de transport victime multiple. Traficul în zonă este blocat.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN1 Ploiești – Câmpina în localitatea Movila Vulpii, la kilometrul 70, traficul rutier este blocat din cauza unui accident rutier(un autobuz s-a răsturnat). În urma accidentului au rezultat trei victime, investigate medical. Se estimează ca circulația să fie reluată, în aproximativ 45 de minute.