Daniel a murit după ce s-a înfipt cu Opelul într-o casă din Rătești. Avea doar 28 de ani. Trei fetiţe au rămas orfane

Accident grav în localitatea Rătești din județul Satu Mare. Un șofer în vârstă de 28 de ani a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-o casă. Daniel a fost scos inconștient de către pompieri dintre fiarele contorsionate. Ambulanşa l-a transportat la spital, însă medicii nu l-au mai putut salva.

07 nov. 2022, 12:24

Un grav accident de circulație s-a petrecut duminică seara, pe DN19, pe raza localității Rătești din județul Satu Mare. Un șofer în vârstă de 28 de ani, din satul Giorocuta, comuna Supur, a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-o casă. Norocul a făcut ca în momentul impactului proprietarii să nu fie în camera respectivă.

Citeşte şi: Tavanul unui restaurant s-a prăbuşit peste mese. Momente de panică la o nuntă în Brăila

Șoferul a rămas încarcerat în mașina Opel care s-a zdrobit de peretele imobilului, pe care l-a și distrus. Acesta a fost scos inconștient din mașină de către pompieri și dus apoi în stare gravă de ambulanță la spital, potrivit presasm.ro.

Din păcate, Daniel nu a mai putut fi salvat. Trei fetițe au rămas orfane de tată, conform informațiilor PresaSM.

Citeşte şi: Polițiștii au găsit banii furați din mașina Poştei Române. Peste 28.000 de lei ascunși în soba din locuința hoțului

Daniel lucra în domeniul construcțiilor în Satu Mare, iar cunoscuții spun că era o persoană foarte prietenoasă și un foarte bun meseriaș.

Daniel nu avea permis de conducere, spun polițiștii sătmăreni.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului rutier.