Tavanul unui restaurant s-a prăbuşit peste mese. Momente de panică la o nuntă în Brăila

Momente de panică în timpul unei nunți din Brăila la care participau 100 de persoane. Tavanul restaurantului pur și simplu s-a prăbușit peste mese. Trei oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale, doi au fost răniți și unul a suferit un atac de panică. A fost activat planul roșu de intervenție.

07 nov. 2022, 08:31

Tavanul unui restaurant s-a prăbuşit peste mese în timpul unei petreceri de nuntă, la Brăila. Alarma s-a dat în jurul orei 23.00. Nuntașii au observat că plafonul începe să se lase. Speriați de zgomotul puternic produs la cădere, toată lumea s-a grăbit să iasă afară înainte ca structura din rigips să se prăbuşească. Unii au crezut că este cutremur.

Citeşte şi: Militar găsit mort în Hotelul Pullman din București. Avea o foarfecă înfiptă în gât

Imediat a fost activat planul roșu de intervenție, iar la fața locului au fost mobilizate mai multe forțe. Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale la fața locului. Două dintre ele au avut traumatisme cranio-celebrale minore și alta a suferit un atac de panică, potrivit obiectivbr.ro.

Citeşte şi: El e tânărul de 21 de ani care s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești, în timp ce mama lui îl ruga disperată să nu o facă. Familia e în șoc

La restaurant s-au deplasat cinci echipaje ale Ambulanței, două echipaje de descarcerare, trei autospeciale SMURD și patru autospeciale de stingere a incendiilor.

În acest caz a fost deschisă o anchetă care va stabili cu exacitate de la ce a căzut tavanul și cine e responsabil de acest incident care se putea transforma într-o adevărată tragedie.