Accident grav în Sibiu. Tatăl și fiul lui de doar de 8 luni au murit, mama în vâstă de 17 ani este grav rănită

Un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Șeica Mare, în timp ce conducea un autoturism spre Mediaș, a pierdut controlul direcției de deplasare, a lovit un cap de pod de pe partea stângă a sensului de mers și s-a răsturnat. În urma accidentului, șoferul de 29 de ani și un copil de 8 luni aflat în mașină au decedat. O fată de 17 ani, pasageră, a fost grav rănită.

31 ian. 2024, 09:00
Accident grav în Sibiu. Tatăl și fiul lui de doar de 8 luni au murit, mama în vâstă de 17 ani este grav rănită

Tragedie la intrare în Mediaș. Un autoturism scăpat de sub control de șofer s-a izbit de un cap de pod și apoi s-a răsturnat. O familie era în interior și din păcate șoferul, un tânăr de 29 de ani, dar și bebelușul lui de doar 8 luni au murit. Au fost găsiți în stop cardio-respirator, neputând fi salvați prin manevrele de resuscitare. Mama copilului, o tânără de 17 ani, pasageră, a fost grav rănită, fiind transportată la Spitalul de Pediatrie Sibiu. Tânăra de 17 ani a fost extrasă conștientă din mașină, prezentând multiple traumatisme.

Citește și: Cod roşu de intervenţie: Doi tineri, de 17 şi 22 de ani, au murit carbonizaţi, „şoferul TIR-ului dus la spital în stare de şoc”

”Din cauze care urmează a se stabili, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Șeica Mare, în timp ce conducea un autoturism spre Mediaș, a pierdut controlul direcției de deplasare, a lovit un cap de pod de pe partea stângă a sensului de mers și s-a răsturnat.

Din păcate, în urma evenimentului au rezultat decesul conducătorului auto și al unui pasager, un copil în vârstă de 8 luni, precum și rănirea gravă a unei pasagere, o tânără în vârstă de 17 ani, din Copșa Mică”, anunță IPJ Sibiu.

Citește și: Accident groaznic. Două femei au murit în timp ce se întorceau de la un priveghi

Impactul a fost atât de puternic încât șoferul a fost proiectat afară din autoturism. Tânăra a fost găsită de salvatori încarcerată însă era consțientă și a fost transportată la spitalul de pediatrie pentru mai multe îngrijiri medicale.

Polițiștii au decschis dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, respectiv vătămare corporală din culpă.