Cod roşu de intervenţie: Doi tineri, de 17 şi 22 de ani, au murit carbonizaţi, „şoferul TIR-ului dus la spital în stare de şoc”

Două vehicule s-au ciocnit, marţi, pe DN 24, în judeţul Galaţi, şi apoi au luat foc. Doi tineri - de 17 şi 22 de ani - au fost carbonizaţi.

30 ian. 2024, 11:52

Cod roşu de intervenţie UPDATE: Un camion și un autoturism s-au ciocnit violent pe șosea, ambele vehicule  luând foc în urma impactului. La fața locului s-au deplasat pompierii cu o autospecială de stingere și una de descarcerare.

”În data de 30 ianuarie 2024, la ora 09:45, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel S.N.U.A.U. 112 cu privire la producerea unui accident rutier, pe DE 581 – DN 24, în localitatea Gara Berheci. Din primele cercetări, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Galaţi au stabilit că un autoturism care se deplasa din direcţia Tecuci spre Bîrlad, ar fi pierdut controlul direcţiei de mers, ar fi acroşat un parapet şi apoi ar fi intrat pe contrasens, intrând in coliziune cu un autocamion, care se deplasa din sens opus”, a transmis IPJ Galaţi.

Accident groaznic. Două femei au murit în timp ce se întorceau de la un priveghi

Poliţiştii precizează că în acest moment, traficul în zonă este blocat pe ambele sensuri.

UPDATE: ISU Galaţi anunţă că doi tineri – de 17 si 22 de ani  – au fost găsiţi carbonizati. ”şoferul TIR-ului a fost transportat la spital în stare de soc”, a transmis sursa citată.

Cod roşu de intervenţie ŞTIRE INIŢIALĂ: Pompierii din Galaţi intervin, marţi dimineaţă, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins două autovehicule, implicare într-un accident rutier.

Bărbat ucis de avalanșă, în Munții Țarcu! Alte două persoane au fost surprinse de zăpadă, dar au scăpat cu viață

Conform ISU Galati, accidentul a avut loc în localitatea Berheci, pe DN24. Un autoturism şi un autocamion s-au ciocnit, ulterior ambele autovehicule fiind cuprinse de incendiu.

Se pare că o persoană s-ar afla în autoturism. La faţa locului, pompierii acţionează pentru lichidarea incendiului cu mai multe autospeciale, la faţa locului fiind solicitat şi un elicopter. Circulaţia la locul accidentului este blocată pe ambele sensuri de mers