Accident grav în Slobozia. Cinci tineri au fost proiectaţi pe un câmp, trei au murit pe loc VIDEO

Accident grav, miercuri noaptea, la 3 km de intrarea în oraşul Slobozia. Trei tineri au murit, iar alţi doi au ajuns la spital în stare gravă. Adolescenţii au vrut să facă un grătar şi au plecat spre Slobozia să facă cumpărături. Din cauza vitezei, însă, şoferul de 19 ani a pierdut controlul volanului şi maşina s-a răsturnat.

RomaniaTV.net
09 aug. 2012, 05:19
Accident grav în Slobozia. Cinci tineri au fost proiectaţi pe un câmp, trei au murit pe loc VIDEO

Maşina s-a rostogolit pe câmp zeci de metri. Impactul a fost atât de violent încât toţi cei cinci tineri, 4 băieţi şi o fată, au fost aruncaţi din maşină. Trei dintre ei au murit pe loc. Doi dintre tineri erau fraţi, unul a murit, iar altul este în stare gravă. El a fost transferat la Spitalul Floreasca din Capitală.

„Veneau de la Perieţi se duceau spre oraş. Le-a bubuit un cauciuc. La 60 de metri s-a rostogolit maşina”, a spus un apropiat al tinerilor.

Nici una din victime nu avea mai mult de 20 de ani. Când şi-au văzut copii care zăceau pe câmp fără viaţă, părinţii au leşinat de durere.

„Au părăsit carosabilul, s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Toţi pasagerii au fost dispersaţi pe câmp. Trei au decedat la faţa locului, două au fost conduse la spitalul Slobozia şi sunt rănite grav”, a declarat subinspector Cosmin Vancea, SPR Ialomiţa.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii tragediei.