Accident grav în Suceava. O cisternă a fost implicată

Un accident grav s-a petrecut, joi dimineaţă, în judeţul Suceava. O persoană a fost rănită în urma impactului dintre un autoturism şi o cisternă.

10 dec. 2020, 10:04
Accident grav în Suceava. O cisternă a fost implicată

Accident grav în Suceava. Incidentul a avut loc, joi dimineaţă, pe raza localității Dărmănești, spre Costâna. În urma impactului dintre un autoturism şi o cisternă, un bărbat în vârstă de 49 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Accident grav în Suceava. Poliţiştii fac cercetări

„Autovehicul de mare tonaj, neechipat cu pneuri de iarnă, derapat pe DN 2, Dărmănești, județul Suceava. Traficul se desfășoară pe un sens, dirijat de Poliție, în condițiile unui carosabil umed, cu zăpadă frământată, tratată cu antiderapant”, au transmis reprezentanţii DRDP Iași, potrivit ziaruldesuceava.ro. 

La fața locului a intervenit modulul SMURD, cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD.

Bărbatul de 49 de ani a fost transportat la Spitalul Județean Suceava și este conștient și cooperant.

Citeşte şi Accident cumplit în Argeş. Doi oameni au murit pe loc

Accident cu zece victime în Maramureş. Două microbuze s-au ciocnit

Accident cu zece victime în Maramureş. Incidentul s-a petrecut miercuri dimineaţă, în  Valea Chioarului. Două microbuze s-au ciocnit frontal. În urma impactului, 10 persoane au fost rănite, dintre care două încarcerate. Printre victime se află şi trei copii.

La locul accidentului au venit echipaje de pompieri, SMURD şi descarcerare. Cele două persoane rămase încarcerate au fost scoase de pompieri, potrivit emaramureş.ro.

Într-unul dintre microbuze se aflau 8 persoane din care 3 minori, iar în celălalt 2 persoane. Nouă oameni au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă, unul refuzând transportul.

Sursa foto: Ziarul de Suceava