Accident grav în Suceava. Un tânăr a murit pe loc, iar alţi trei au ajuns la spital VIDEO

Un accident grav a avut loc, miercuri seara, în Suceava. Un băiat de 17 ani a murit, iar alţi trei tineri au ajuns la spital după ce au plonjat cu maşina într-o râpă. Drama este cu atât mai mare, cu cât tânărul decedat este chiar fratele şoferului care a pierdut controlul volanului.

RomaniaTV.net
11 feb. 2016, 06:34
Accident grav în Suceava. Un tânăr a murit pe loc, iar alţi trei au ajuns la spital VIDEO

Accidentul a avut loc în apropiere de Suceava. În maşină se aflau trei fraţi şi un prieten de-al lor. Tânărul care conducea a intrat într-o depăşire fără să se asigure şi, când a văzut că din faţă vine un alt autoturism, a tras de volan, potrivit România TV.

Maşina a plonjat într-o râpă şi s-a izbit de un bloc de beton. Un băiat de 17 ani, aflat în spate, a fost aruncat pe câmp şi a murit pe loc. Era chiar unul din cei trei fraţi. Ceilaţi doi fraţi şi amicul lor au scăpat cu viaţă.

Maşina în care se aflau tinerii aparţine fostului director al Casei de Pensii Suceava, Robert Marian. Acum câţiva ani, bărbatul a suferit şi el un accident grav şi de atunci îi lăsa pe băieţi să-i conducă maşina. Inclusiv tânărul de 17 ani care a murit a fost surprins la volanul autoturismului.

Citeşte şi