Accident grav în Teleorman, o fetiţă de doi ani a fost spulberată de pe trotuar

Un accident cumplit a avut loc în localitatea Piatra, judeţul Teleorman. O fetiţă în vârstă de doar doi ani a murit, lovită de o maşină chiar pe trotuar. Ea se plimba împreună cu sora sa mai mare, care a ajuns şi ea în stare gravă la spital.

RomaniaTV.net
23 mai 2019, 04:45

O fetita de numai doi ani si-a pierdut viata, iar sora sa in varsta de sapte ani se zbate intre viata si moarte la spital, dupa ce soferul unei masini a pierdut controlul volanului si le-a izbit in plin.

Evenimentul rutier s-a petrecut pe DN65E, pe raza localitatii Piatra si, din primele informatii, potrivit IPJ Teleorman, conducătorul unui autoturism ar fi vrut sa evite un obstacol, a pierdut controlul asupra direcției și a pătruns pe trotuar, unde se aflau cei doi minori, de doi ani și sapte ani, pe care i-a acroșat.

In urma evenimentului, pentru fetita de doi ani, pe care echipajele de salvare au gasit-o in stop cardiorespirator, nu s-a mai putut face nimic.

Sora sa a fost transportata la spital, cu multiple traumatisme. La fel si soferul in varsta de 33 de ani ce conducea masina care le-a lovit pe cele doua fetite.

La fata locului s-au deplasat pompierii militari cu o aurospeciala de stingere si doua ambulante SMURD, precum si doua echipaje ale Serviciului de Ambulanta.

Cazul a fost preluat de politisti, care vor stabili imprejurarile exacte in care s-a produs accidentul.