Accident grav în Timiş de Crăciun. O persoană a murit, alte nouă sunt rănite, între care şi patru copii. A fost activat PLAN ROŞU

Tragedie pe o șosea din județul Timiș de Crăciun. O persoană a murit, iar nouă persoane au fost răniți după ce două mașini s-au ciocnit violent. Printre răniţi sunt şi patru copii. La fața locului intervin mai multe ambulanțe, dar și un elicopter SMURD.

RomaniaTV.net
25 dec. 2019, 11:40
Accident grav în Timiş de Crăciun. O persoană a murit, alte nouă sunt rănite, între care şi patru copii. A fost activat PLAN ROŞU

Accidentul s-a produs miercuri după-masă pe drumul ce leagă localitățile timișene Remetea Mare și Bucovăț. Două autoturisme s-au ciocnit într-o curbă. O persoană a murit, iar alte nouă au fost rănite.

„În accident au fost implicate 10 persoane, dintre care patru copii. Doi adulţi au rămas încarceraţi, din nefericire o victimă a fost declarată decedată de către medicul sosit la faţa locului, iar cea de-a doua victimă descarcerată a fost preluată de către elicopterul SMURD. Celelalte opt persoane sunt evaluate de către echipajele medicale sosite la faţa locului”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea.

 

La fața locului a fost trimis să intervină elicopterul SMURD, dar și o autospecială pentru transportul victimelor multiple, un echipaj SMURD de tip B, 4 ambulanțe de la Serviciul Județean de Ambulanță Timiș și două autospeciale de stingere a incendiilor dotate cu modul de descarcerare.