Accident grav în Timiş: Doi bărbaţi decedaţi şi un copil în comă la spital după ce o maşină s-a izbit violent de un cap de pod

Accident teribil de circulație, duminică la prânz, pe drumul ce leagă localitățile timișene Lenauheim și Iecea Mare. Doi bărbați și-au pierdut viața, iar un copil este în comă la spital după ce un autoturism s-a izbit de un cap de pod și apoi s-a dat de mai multe ori peste cap.

RomaniaTV.net
12 aug. 2018, 10:57
Accident grav în Timiş: Doi bărbaţi decedaţi şi un copil în comă la spital după ce o maşină s-a izbit violent de un cap de pod

Accidentul s-a produs pe drumul ce leagă localitățile timișene Lenauheim și Iecea Mare. Conducătorul auto a pierdut controlul volanului, iar autoturismul s-a izbit violent de un cap de pod după care s-a dat de mai multe ori peste cap.

Conducătorul auto, fiul său minor, dar și un alt bărbat au fost proiectați din mașină. Cei doi adulți și-au pierdut viața pe loc, iar copilul a fost resuscitat cu succes, povestesc martorii, și a fost transportat la spital în stare gravă.

„La locul intervenției s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare şi 4 subofițeri din cadrul Stației de pompieri Sânnicolau Mare, SVSU Lenauheim, 2 ambulanţe SAJ şi echipaj de poliție. Din nefericire, cei doi adulți au fost declarați decedați, iar minorul a fost transportat la spital, inconștient şi cu multiple traumatisme. Drumul este blocat pe ambele sensuri de mers. Se intervine pentru asigurarea măsurilor PSI necesare şi degajarea părții carosabile”, transmit reprezentanții ISU Banat.

Polițiștii de la rutieră s-au deplasat la fața locului și fac acum cercetări pentru comiterea infracțiunilor de ucidere și vătămare corporală din culpă, scrie tion.

Polițiștii au descoperit că șoferul autoturismului Opel care a intrat cu viteză într-un cap de pod nu avea nici măcar permis de conducere. Bărbatul avea 44 de ani. Oamenii legii spun că acesta s-a angajat într-o depășire, a pierdut controlul volanului, a rulat 50 de metri pe marginea drumului, iar apoi s-a izbit de capul de pod și mașina a început să se rostogolească.

Copilul ajuns în stare gravă la spital are 12 ani și este fiul șoferului. Medicii fac tot posibilul pentru a-i salva viața.