Accident grav în Timiş, mai multe persoane sunt încarcerate. Vinovatul este un şofer de 70 de ani

Accident grav de circulație, miercuri dimineață, pe centura Lugojului. Trei persoane au fost rănite, dintre care două încarcerate, după ce două autovehicule s-au ciocnit.

14 aug. 2019, 07:23

Din primele informații de la fața locului, se pare că în accident au fost implicate două autovehicule, dintre care unul tracta o platformă. Accidentul, spun polițiștii, s-ar fi produs din cauza unei neacordări de prioritate.

În urma coliziunii, trei persoane au fost rănite, dintre care două au rămas încarcerate. Cei de la ISU Banat au trimis la fața locului 11 subofițeri, două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare și o autosanitară SMURD. La locul accidentului intervin și două echipaje SAJ, dar și polițiștii lugojeni de la Rutieră.

Cele două victime încarcerate au fost extrase de pompieri și predate echipajelor medicale.

Vinovat de producerea accidentului, spun polițiștii, este un bărbat în vârstă de 70 de ani. Acesta circula pe centura Lugojului, dinspre Caransebeș, iar la intersecția cu drumul ce duce la localitatea timișeană Hezeriș a virat la stânga. Nu a acordat prioritate de trecere unui alt autovehicul al cărui șofer circula regulamentar din sens opus.

În urma impactului, șoferul vinovat și soția lui au fost răniți grav și au rămas încarcerați. Atât ei cât și conducătorul auto nevinovat au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii de la Rutieră au deschis acum un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă