Accident grav în Timiş. Maşină lovită de un tren cu pasageri

Un accident grav s-a petrecut duminică dimineaţă, în judeţul Timiş. O maşină a fost lovită în plin de un tren în care se aflau mai multe persoane. În urma impactului, şoferul autorurismului a fost rănit grav, fiind trasportat de urgenţă la spital.

06 dec. 2020, 10:08

Accident grav în Timiş. Incidentul s-a petrecut în localitatea Giroc. Un tren Inter Regio a lovit în plin un autoturism. În urma impactului, şoferul maşinii a suferit răni multiple, fiind transportat de urgenţă la spital, potrivit realitateadetimis.net.

Accident grav în Timiş. Tren cu 14 pasageri, implicat în accident

O autospecială de descarcerare grea, o autospecială de descarcerare și 7 pompieri, dar şi o ambuolanţă SAJ şi un echipaj de poliţie au ajuns imediat la faţa locului.

Trenul Inter Regio se deplasa pe ruta Timișoara-Târgu Mureș. Cei 14 călători care se aflau în tren nu au necesitat îngrijiri medicale. În autoturism se afla doar şoferul, care a fost transportat de urgenţă la spital.

Citeşte şi Accident înfiorător în Vaslui între un camion şi o maşină. Un bărbat a murit şi alte două persoane au fost rănite

Accident cumplit în Argeş. Doi oameni au murit pe loc

Un accident cumplit a avut loc, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în judeţul Argeş. Doi oameni au murit pe loc, în urma impactului dintre două maşini. Alte două persoane au fost rănite.

Tragedia s-a petrecut pe DN 73, în zona localităţii Rădeşti din judeţul Argeş. Două maşini s-au lovit frontal. În urma impactului,  un bărbat şi o femeie au murit pe loc, iar alte două persoane au fost rănite. L-a faţa locului s-au deplasat pompierii cu autospeciale de intervenție și prim ajutor, şi un echipaj SAJ.