Accident grav în Timiș! O persoană a murit și alte patru au fost rănite. Printre victime sunt și doi copii

Accidentele se țin lanț pe șoselele din România! O femeie a murit și alte patru persoane au fost rănite, după ce mașina în care se aflau s-a izbit violent de o altă mașină și a ricoșat într-un camion.

10 apr. 2023, 20:29
Accident grav în Timiș! O persoană a murit și alte patru au fost rănite. Printre victime sunt și doi copii
Accident grav în Timiș! O persoană a murit și alte patru au fost rănite. Printre victime sunt și doi copii

O persoană a murit și alte patru au fost rănite, după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un camion. Incidentul a avut loc luni între localităţile Sânandrei şi Carani din județul Timiș.

Citește și EXCLUSIV Titi Aur, despre cazul accidentului comis de Monica Odagiu: „Senzaţia mea este că a fost un gest sinucigaş” VIDEO

O persoană a murit și alte patru au fost rănite, după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un camion

Vinovat de producerea accidentului este un șofer în vârstă de 35 de ani care a intrat în depășire fără să se asigure și fără să vadă că o altă mașină din spatele său efectua aceeași manevră.

Potrivit informațiilor oferite de polițiștii care au intervenit la fața locului, cele două mașini s-au ciocnit violent, iar cea condusă de bărbatul în vârstă de 35 de ani a ricoșat într-un autocamion care circula în fața sa.

”Am fost solicitaţi să intervenim pentru asigurarea măsurilor PSI şi de prim-ajutor în urma unui accident rutier produs pe DJ 692 în localitatea Sânandrei. La locul evenimentului s-a deplasat de urgenţă pompierii din cadrul Detaşamentului 1 Timişoara cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi o ambulanţă SMURD. La faţa locului au sosit în sprijin două ambulanţe SAJ”, a transmis, luni, ISU Timiş.

În urma impactului, o femeie a murit și alte trei persoane care se aflau în mașina șoferului vinovat de producerea incidentului au fost rănite.

”În urma accidentului conducătorul autoturismului a rămas încarcerat. Acesta a fost extras şi predat unei ambulanţe SAJ. Din nefericire, o victimă de sex feminin (pasager în autoturism) a fost declarată decedată de către medicul SAJ. Conducătorul camionului nu necesită îngrijiri medicale”, au transmis autoritățile.

Mai mult, reprezentanții IPJ Timiş au transmis că patru persoane au fost transportate la spital pentru a li se acorda îngrijiri medicale.

Citește și Monicăi Odagiu nu i-a fost suspendat permisul după accidentul mortal. Avocat celebru: „Este prima dată când întâlnesc o astfel de situaţie, este bizar”